calmarehonung.se © 2007 

Hem     Produkter     Om Honung     Recept     Bilder     Beställning     Här finns vi     Länkar     Kontakt

Balenciaga Envelope Bag

Balenciaga Envelope Bag

Från Nike Red Sports Bra

Jubril Adekoya i Tinley Park, Ill., Är en lycklig pojke. I år är den 15-årige en basketspelare för Victor J. Andrew High Schools Thunderbolts, men i 2009 såg det ut som om han aldrig skulle spela spelet igen.

Operationen krävde sex skruvar för att reparera Adekoya s brutna tibial tuberkel, som också involverade knäleden.

Advokat södra suburban sjukhus ortopedisk kirurg ger tonåring atlet tillbaka till spelet

Balenciaga Envelope Bag

Balenciaga Envelope Bag

Balenciaga Envelope Bag

Advokat South Suburban Hospital är en 284 bed, akut vård anläggning som betjänar Chicagos södra förorter. Förutom att erbjuda ett brett utbud av sjukhustjänster, erbjuder non-profit-anläggningen gratis skärningar och en mängd andra uppdragstjänster i hela samhället.

Balenciaga Envelope Bag

Balenciaga Envelope Bag

Adekoya och hans mor, som är sjuksköterska på Advocate South Suburban Balenciaga Envelope Bag Hospital, påminner om diskussionen Dr Primus hade med pojken och hans föräldrar före operationen, då de granskade CAT-skanningen. Dr Primus förklarade att detta var ett mycket ovanligt brottmönster genom att det sträckte sig hela vägen in i knäleden och separerade benbenet i två stora bitar. Han förklarade att på grund av graden av separation med ledbrusk behövde han helt öppna fogen för tydlig visualisering, som att göra en total knäbyte. Han uppgav att han skulle behöva få så perfekt anpassning som möjligt, känner till den enorma stress som han skulle vilja placera på det knäet som en basketspelare. Den fulla återhämtningen skulle vara minst fem till sex månader.

'Jag var på basketpraxis, när jag landade på min vänstra fot, kände jag mig smärta omedelbart,' sa Adekoya om sin skada i maj 2009. Han var en 14 årig student vid Prairie View Middle School i Tinley Park vid den tiden. Hans tränare förde honom till sjukhusets akutmottagning för strålning den natten. När Adekoyas föräldrar anlände fann de att under deras sons svullna ben var en mycket allvarlig spricka. Vi kom tillbaka nästa dag för en CAT-skanning och det blev klart att operationen skulle bli nödvändig, sade Sade Adekoya om hennes sons skada.

'Som en tidigare professionell idrottare känner jag till den passion och beslutsamhet som krävs för att uppnå på högsta nivå', säger Dr. Primus. 'Adekoya har definitivt visat det här i sin återhämtning från en mycket allvarlig skada. Han visade mycket tålamod och mognad och hade tur att ha starkt stöd från sin familj och vänner. Hans arbete har löpt sig, eftersom han är borta till en annan otrolig basket säsong, efter att ha haft en fantastisk prestation förra säsongen. Som sin behandlande läkare, och en tidigare NFL-spelare, tror jag att himlen är gränsen för denna unga man. '

maj till september 2009 genomgick Adekoya intensiv och smärtsam fysioterapi tre gånger i veckan, och var tvungen att göra ett långbenskruv för de Nike Windrunner Women Black

första åtta veckorna. 'Det var en svår tid för Jubril', minns hans mamma. 'Han var i åttonde klass och var tvungen att sakna sin klassfältresa. Det fanns många gånger när jag hade hans vänner komma till vårt hem för att han kände sig nere.' Även när hans kasta bortfördes fortsatte Adekoya sin behandling fram till november 2009 när Dr. Primus så småningom rensade honom för att spela basket på gymnasiet.

Balenciaga Envelope Bag

Balenciaga Envelope Bag

Balenciaga Envelope Bag

Balenciaga Envelope Bag

för sin styrka och kraft.

Efter en ängslig start främjades nybörjaren till skolans varsitetslag. I år reser Adekoya med sitt lag och är känd Nike Training Shirt Dri Fit

Balenciaga Envelope Bag

Burberry Väska Herr

Gucci Solglasögon Polaroid

Sunglasses Gucci 2016

Balenciaga Bag Sale

Nike Tracksuit Pants Mens
Nike Winter Jacket Womens
Gucci Axelväska Dam

Burberry Clutch

Nike Windrunner Jacket Navy
Nike Tracksuit Pants Womens
Iphone 5 Skal Burberry

Nike Sweaters Girl
Gucci Dionysus Wallet

Bag Balenciaga Ebay

Gucci Skal Samsung

Hem / Balenciaga Envelope Bag