calmarehonung.se © 2007 

Hem     Produkter     Om Honung     Recept     Bilder     Beställning     Här finns vi     Länkar     Kontakt

Fendi Bag

Landry beskriver framtiden, fullt tillgänglig laboratorium som ett stort, öppet utrymme med 10 till 12 infraröda kameror, och fotograferar hundratals bilder per sekund. Kamerans kameror används för digital animering genom att plocka upp reflekterande sensorer och sända 'exakt information om var extremiteterna är i rymden'.

Acadias mänskliga rörelseslaboratorium, som förväntas vara klart före sommaren 2013, kommer att ligga i källaren på idrottsanläggningen.

Landry har arbetat med medicinska fält och med kommersiella tillämpningar av forskning inom skonindustrin. Han arbetar med forskning i Nike Black Hoodie Boys

aktiva som möjligt', påpekade Landry.

Biomekanikspersonalen hade tillgång till ett liknande laboratorium vid Dalhousie under sin doktorandforskning och att skapa en har varit en dröm sedan han återvände till Acadia för att undervisa under 2008.

Fendi Bag

Acadia får pengar till human motion lab

Fendi Bag

'Drivkraften (av projektet) är att hålla människor så Nike White Shorts Womens

Han är involverad i långsiktiga Dalhousie studier på artrit, mäta mekaniska och neuromuskulära förändringar och hur man håller patienterna aktiva längre. 'Vi' försöker förstå sjukdomsprocessen ', sa han.

Fendi Bag

'Med betydelsen av välbefinnande och motion till vår friidrottprogrammering från samhällets hälsoutkik till extracurricular aktiviteter och våra varsity atletik lag som har detta laboratorium i vårt komplexa kommer att gynna hela Acadia samhället, sade idrottschef Kevin Dickie i en release.

Dess arbete kommer att gå bortom Acadias väggar, sade Landry. Programmet kommer in i samhället genom samarbete med medicinska leverantörer och genom SMILE och Acadia Active Aging-program.

'Analys från dataprogrammering och matematisk sida' kommer att ingå i laboratoriet, säger han och hoppas att han ska 'ansluta sig till andra avdelningar som datavetenskap, biologi, teknik och fysik'.

Särskilda i golvsensorer används för att mäta kraft i tredimensionellt utrymme som är användbart för att lära sig hur leder och muskler rör sig när ämnen går, hoppar och går. Andra sensorer för spårning av muskelförflyttningar och verktyg som i skosensorer för att plocka upp små rörelser kommer att finnas tillgängliga.

'Jag' är upphetsad att kunna arbeta med samhället, med Valley Regional Hospital och med fysioterapi kliniker i området Fendi Bag ', sa han.

Förutom Landrys arbete har två andra professorer redan användning för lab. Dr. Shilpa Dogra planerar att genomföra fysiologisk forskning inom kardiovaskulär sjukdom, astma och äldre vuxna. Dr. Program, planerar att använda laboratoriet för att hjälpa autistiska barn, bland andra projekt.

Fendi Bag

Varför lider kvinnliga idrottare mer knäskador? Det är ett av flera frågor Acadias planerade laboratorium för mänskliga rörelser kan hjälpa till att svara.

Fendi Bag

Fendi Bag

Fendi Bag

dem att förbättra sina grundläggande rörelsefärdigheter,' sade Landry.

'Det kommer att finnas en serie datorer längs väggarna som samlar in data,' sa han, vilken 'kan vara i gigabyteområdet för ett ämne.'

Fendi Bag

'Hennes intressen är att arbeta med barn och hjälpa Nike Jacket Sport

Autism, åldrande, artrit, astma, atletisk prestation, förebyggande av skador är bland de ämnen som kan ses på en anläggning som lovar tvärvetenskapliga forskningsmöjligheter.

Varför detta inträffar och vad som kan göras om det är bland hans forskningsfrågor. Det som är känt är osteoartrit och ACL-skador kostar hälso-och sjukvården miljarder dollar.

Fendi Bag

fetma hos kvinnor och högre utbredning av knäproblem.

Acadias idrottsprogram, som Landry är involverad i genom kvinnornas varsitetsfotbollsprogram, kommer också att gynna.

Fendi Bag

Dr Scott Landry, en biträdande professor vid universitetets kinesiologiska avdelning, speglar projektet, som kommer att använda liknande teknik för digitala animationsstudior.

'Jag' Jag är intresserad av att arbeta med organisationer gillar Valley fotboll och basket och efterföljande barn när de växer upp, 'sa han.' Målet är att hjälpa till att förbättra förebyggande program som för närvarande finns där ute. '

'Vad jag verkligen vill gå efter är könsperspektivet i knäskador', säger Landry, och påpekar att kvinnliga idrottare har en ACL-skada två till fyra gånger högre än sina manliga motsvarigheter.

Fendi Bag

Bags Gucci

Gucci Backpack Women's

Dionysus Gucci Super Mini

Gucci Glasses Online

Nike Jackets For Mens
Gucci Bag Bee

Gucci Wallet Beige

Nike Sportswear Rally Women's Pants
Gucci Glasses Outlet

Nike Tank Tops Womens
Balenciaga Väska Beige

Fendi Hobo Piccola Zucca

Nike Tech Fleece Windrunner Black
Nike Jacket Black And Green
Fendi Wallet

Hem / Fendi Bag