calmarehonung.se © 2007 

Hem     Produkter     Om Honung     Recept     Bilder     Beställning     Här finns vi     Länkar     Kontakt

Gucci Väska Auktioner

Durham säger också att hon är alltför inriktad på hennes återhämtning och hennes kollegors välbefinnande för att andra gissar rättsvårdens svar på den mörka dagen.

Alexis hade jobbat för flottans logistikstödskvadron nr 46 i Fort Worth. Navan säger att hans hem av rekord var New York City.

fortfarande något crestfallen, som ett antal fallna var kära vänner.

'Han stod och tittade på oss några sekunder innan han lyfte pistolen', sa hon. 'Min första instinkt var bara att berätta för alla att flytta, kom härifrån, det är en pistol som kommer.'

Gucci Väska Auktioner

Gucci Väska Auktioner

Två andra på Washington Hospital Center är i rättvist och gott skick med skottlossningar, säger tjänstemän. Tjänstemän säger att andra människor drabbades av huvudskador, ångestsymptom och bröstsmärta, bland annat icke-skottssår. Polischef Cathy Lanier utfärdar en utkik efter två män som misstänktes vara kopplade till skottet.

Han var 34 år gammal från Texas, som trodde att ha kriminalregister där och att vara innehavare av ett doldt bärvapenstillstånd. Han var en fullvärdig marinreservist, baserad i Texas, när han lämnade tjänsten 2011.

'Det kunde ha varit mycket värre,' sade Lanier. 'Det är ingen fråga han skulle ha hållit på att skjuta.'

'Du borde ha minst 11 personer vid Navy Yard stående post, vi hade bara sex, sade chefen för Navy Yard Broder Police Order, Anthony Meely, som personligen anser att säkerheten inte var tillräcklig på måndag.

En verkställande assistent som arbetar på tredje våningen, Durham säger att Alexis skjuter på Nike Windrunner Camo

Vid ungefär den tiden, bara sju minuter efter det första samtalet om hjälp, skyndade polisen redan in. Det var skottlossning fortfarande Nike Leggings Grey And Pink

inuti byggnad 197 vid den ärevördiga marinegården, en byggnad som rymmer sjösystemet för sjöfarten. Det rörde sig av en kaotisk morgon och en häftig sökning efter en vapenmann, som troddes vara tungt beväpnad.

Gucci Väska Auktioner

Gucci Väska Auktioner

Gucci Väska Auktioner

De 12 offren för Alexis 'rampage-räckvidd i åldern från 46 till 73, sade tjänstemän måndagskväll. Dessutom skadades åtta andra personer, av Gucci Väska Auktioner vilka tre var skjutna. Tjänstemän har ännu inte bestämt ett motiv för skottet.

Gucci Väska Auktioner

Gucci Väska Auktioner

henne och fyra andra från bara 25 20 meter bort.

Aaron Alexis identifierad som skytt

Gucci Väska Auktioner

FBI identifierar Aaron Alexis som skytten

'Vi såg en man ner i korridoren med ett gevär, och han riktade sig mot oss', bevittnar Terrie Durham. 'Han sköt och missade och vi skrek alla för att människor skulle komma ut ur byggnaden.'

Durham, som bara här är 'av Guds nåd' och tacksam att Alexis saknade, är Nike Windrunner Gray And Black

En av de skadade var MPD Ofc. Scott Williams, som sköts medan han svarade på scenen. Tjänstemän på MedStar Washington sjukhuscenter sa tisdag att han är i gott skick efter att ha lutat en skottlind mot benet.

Gucci Väska Auktioner

som polisen sprang mot skottlossningen och hittade snart Alexis.

'Om vi ​​hade en tillräcklig mängd tjänstemän tror vi att vi kunde ha gått in i den byggnaden och vi kunde ha förlovat den personen mer effektivt än vad som hände,' sa han. när både Naval och MPD-tjänstemän bekräftade att de letade efter en aktiv skytt på Navy Yard. När antalet offer och dödsfall ökade under hela morgonen blev omfattningen av det som hände blivit tydligt klart. Borgmästare Vincent Gray sa upprepade gånger under måndagen.

Gucci Väska Auktioner

När skottet skjutit upp, fick folk höra att de helt enkelt inte kunde veta vad som hänt. Ett av dessa var Navy Cmdr. Tim Jirus som hjälpte vägleda evakueringen när en man han pratade med blev gunned ner bara inches från honom.

Militärrapporterna han anlände den 5 maj 2007. Han mottog National Defense Service Medal och Global War on Terrorism Service Medal.

'Det var flera som jag visste,' sa hon. 'Det är helt hjärtat, jag kan inte ens föreställa mig vad deras familjer går igenom.'

'Jag hörde två skott och tittade i den riktning skotten kom ifrån,' sa Jirus. 'Jag tittade ner och mannen som stod bredvid mig låg ner framför mig på marken.'

Alexis hade arbetat som entreprenör med experterna, ett datorselskap, sedan augusti. Han var marin veteran som hade fått en generell ansvarsfrihet 2011 efter ett 'mönster av missförhållanden', enligt Washington Post.

Gucci Väska Auktioner

Gucci Väska Pris Sverige

Balenciaga Bag Mini

Nike Crew Neck Sweater Women's
Gucci Bag Bee

Fendi Micro Baguette Monster

Gucci Skal Iphone 8 Plus

Nike Long Sleeve Shirt Girls
Gucci Iphone X

Fendi Toujour

Köpa Gucci Solglasögon

Tank Tops Nike
Nike Black Tracksuit Bottoms
Nike Tech Fleece Jacket Red
Gucci Solglasögon Pris

Balenciaga Väska Billigt

Hem / Gucci Väska Auktioner